Przyjmujemy zamówienia na dania cateringowe – Wielkanoc 2024
Zamówienia przyjmujemy do 25.03.2024 (poniedziałek) w naszym lokalu lub mailowo. Dania wydajemy w Wielką Sobotę 30.03.2024 w godzinach: 8:00 – 11:00.
Adres mailowy do wysyłania zamówień: kontakt@bistrokopernika.pl
W treść maila prosimy o wklejenie skopiowanej poniższej tabeli z wypełnionymi ilościami, podanie nazwiska i imienia oraz nr telefonu. Odbierając Państwa zamówienia w informacji zwrotnej podamy kwotę do wpłacenia zaliczki na rachunek bankowy lub blikiem na telefon. Po otrzymaniu przelewu potwierdzimy przyjęcie zamówienia do realizacji.
Zamówień telefonicznych i sms – owych i z komunikatorów nie przyjmujemy.
Nie ma możliwości zamówienia mniejszej ilości poszczególnych dań niż w przedstawionej ofercie.
Nie musisz gotować sam – zamów domowe, świąteczne dania na wynos w naszym Bistro w Olsztynie.
Oferta Wielkanoc 2024
Bistro Kopernika | ||||
Oferta Wielkanocna 2024 | ||||
Prosimy o wypełnienie danych kontaktowych i wysłanie zamówienia na adres: kontakt@bistrokopernika.pl | ||||
Nazwisko: | ||||
Imię: | ||||
Telefon Kontaktowy: | ||||
Menu Wielkanoc | Cena zł | jm | Ilość | Wartość |
Pasta jajeczna z wędzonym łososiem (250ml) | 21 | szt | 0 | |
Sałatka jarzynowa (1000ml) | 45 | szt | 0 | |
Śledź po kaszubsku / cebula, śliwka suszona, ogórek kiszony, przecier pomidorowy 500ml | 31 | szt | 0 | |
Śledź w oleju z cebulką 500ml | 29 | szt | 0 | |
Ryba po grecku-1000ml (60% dorsz, 40% dodatki) | 57 | szt | 0 | |
Żurek warmiński z białą kiełbasą(0,9ltr) | 33 | szt | 0 | |
Flaki wołowe(0,9ltr) | 32 | szt | 0 | |
Rosół domowy długogotowany (0,9ltr) polecamy z kołdunami dostępnymi poniżej | 19 | szt | 0 | |
Schab pieczony ze śliwką (0,5kg) | 36 | szt | 0 | |
Karkówka po staropolsku pieczona (0,5kg) | 35 | szt | 0 | |
Pasztet drobiowo-wieprzowy z żurawiną (foremka 1000ml) | 58 | szt | 0 | |
Pół kaczki pieczonej z jabłkiem i żurawiną | 69 | opk | 0 | |
Biała kiełbasa z pieca z duszoną cebulką / 3szt | 27 | opk | 0 | |
Zraz wołowy zawijany (150g wołowiny + dodatki) / 3szt | 59 | opk | 0 | |
Bitka wołowa w sosie własnym 150g / 3szt | 51 | opk | 0 | |
Kotlet Devolay z masłem i serem / 3szt | 52 | opk | 0 | |
Gołąbki w sosie pomidorowym / 3szt | 49 | opk | 0 | |
Kotlet schabowy / 3szt | 39 | opk | 0 | |
Sznycel drobiowy panierowany / 3szt | 36 | opk | 0 | |
Sos kurkowy /polecamy do ryb i mięs pieczonych (250ml) | 29 | szt | 0 | |
Bigos z mięsem i kiełbasą (1000ml) | 44 | szt | 0 | |
Podsmażane pierogi z mięsem kaczki / 8szt | 35 | opk | 0 | |
Pierogi mrożone ruskie | 59 | kg | 0 | |
Pierogi mrożone z mięsem drobiowo-wieprzowym | 58 | kg | 0 | |
Kołduny mrożone z mięsem wołowym / 25szt | 29 | opk | 0 | |
Wartość razem: | 0,00 | |||
Zaliczka do wpłacenia (30%): | 0,00 | |||
Pozostało do zapłaty: | 0,00 | |||
Zamówienia przyjmujemy do 25.03.24r (Pn) do godz. 16:00. Dania wydajemy w dniu 30.03.24 (Wielka Sobota) w godz. 08:00 – 11:00. Po otrzymaniu zamówienia w mailu zwrotnym poprosimy o wpłatę zaliczki na rachunek: 37 1140 2004 0000 3602 7737 5947 lub Blikiem na tel. 691 693 172. Po otrzymaniu środków z zaliczki zamówienie zostanie zrealizowane. |